KURSUS IMAM DAN NAQIBAH

Dicatat oleh BADAN DAKWAH ISLAMIAH SEKOLAH SERI PUTERI,CYBERJAYA On 4:15 PTG
Imam dan Naqibah Sekolah Seri Puteri, Cyberjaya akan mengikuti Kursus Imam dan Naqibah peringkat sekolah bertempat di Dewan Puteri Perdana pada Sabtu dan Ahad (15 & 16 Feb) mulai jam 7.30 pagi. Kursus ini bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan dan kebolahan para imam dan naqibah, demi memastikan mereka dapat melaksanakan tanggungjawab dengan sebaiknya.

semoga adik-adik dapat menjalankan tugas dan tanggungjwab dengan lebih effisyen dan bersama-sama menegakkah syiar Islam di bumi ini.insyaAllah.

1 Response to 'KURSUS IMAM DAN NAQIBAH'

  1. Tanpa Nama Said,
    https://badaissp.blogspot.com/2008/02/kursus-imam-dan-naqibah.html?showComment=1208700060000#c5241086349702880447'> 10:01 PTG

    Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

     

Mengenai Saya

Foto saya
cyberjaya, selangor, Malaysia
Badan Dakwah Islamiah Sekolah Seri Puteri merupakan medan perjuangan serikandi terbilang negara dalam menegakkan amar makruf nahi mungkar dan mentarbiyyah warga intelek Sekolah Seri Puteri

Cari Blog Ini

Arkib Blog

takwim hijrah